Špaldové špagety so zelenou omáčkou

2015-09-29
  • Špaldové špagety so zelenou omáčkou

Ingrediencie

  • 5 ančovičiek, za hrsť vykôstkovaných zelených olív, 2 lyžice píniových orieškov, 1 strúčik cesnaku, 1/2 citróna, 1 viazaničku petržlenovej vňate, 1 dl olivového oleja, 250 g špaldových špagiet.

Postup

Krok 1

Špagety uvaríme v osolenej vode. Ančovičky, olivy, oriešky, prekrojený cesnak, postrúhanú kôru (iba žltú vrstvu) a šťavu z polovice citróna, nahrubo pokrájanú petržlenové vňať, dosť oleja rozmixujeme. Z cestovín odoberieme menšie množstvo škrobovej vody, pridáme do omáčky a znova rozmixujeme. Cestoviny scedíme a zmiešame so zelenou omáčkou. Môžeme posypať postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1380
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1381

Podobné recepty:
  • Chutné špagety s parmezánom od talianskeho kuchára

    Chutné špagety s parmezánom od talianskeho kuchára

  • Špagety s pórom

    Špagety s pórom

  • Špagety Báry Štìpánové

    Špagety Báry Štìpánové

kuk