Klobása s medom

2014-02-27

Ingrediencie

  • 1 pár kvalitných ešte mäkkých údených klobás, 2 lyžice medu, 1 lyžicu tmavého vínneho octu.

Postup

Krok 1

Klobásy pokrájame na kúsky asi dva centimetre hrubé. Poukladáme ich reznou plochou na suchú panvicu. Pečieme ich na miernom ohni. Občas ich obrátime a opečieme zo všetkých strán. Opečenú klobásu pokvapkáme medom a vínnym octom. Na miernom ohni, za občasného premiešania dusíme do zhustnutia. Podávame s bielym chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 559
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

560

Podobné recepty:
  • Hrianky odpozerané v Taliansku

    Hrianky odpozerané v Taliansku

  • Krvavničková nátierka

    Krvavničková nátierka

  • Hlivová nátierka

    Hlivová nátierka

kuk