Bravčové s uhorkami a broskyňou
2015-12-17- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
Ingrediencie
- 750 g bravčového mäsa zo stehna
- 4 lyžica masti
- 4 ks sterilizované uhorky
- 1 kúsok štipľavej papriky
- 3 lyžica horčice
- 1 ks zaváranú broskyňu.
Postup
Krok 1
Na poriadne zohriatu masť dáme mäso pokrájané na rezance. Miešame a opekáme približne päť minút. Pridáme nahrubo postrúhané sterilizované uhorky, nadrobno pokrájanú štipľavú papriku a premiešame. Podlejeme vodou, pridáme horčicu a premiešame. Pridáme na kocky pokrájanú zaváranú broskyňu, podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s chlebom, alebo s gnocchami.