Kalerábová polievka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g kalerábu, 40 g oleja, 40 g múky, soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Očistený kaleráb pokrájame na rezance a udusíme. Z oleja a múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou, povaríme a pridáme udusený kaleráb. Osolíme, okoreníme a pridáme posekanú petržlenovú vňať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1042
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1043

Podobné recepty:
  • Debrecínska fazuľová polievka

    Debrecínska fazuľová polievka

  • Zelerová polievka III

    Zelerová polievka III

  • Hubová polievka s miešanou zeleninou a syrom

    Hubová polievka s miešanou zeleninou a syrom

kuk