Karfiolové karbonátky II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g karfiolu, soľ, 40 g masla, 3 vajcia, mleté čierne korenie, strúhanka, múka, olej.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v slanej vode a posekáme nadrobno. Maslo vymiešame so soľou a dvoma vajciami, pridáme karfiol, korenie, strúhanku a premiešame. Zmes sa nesmie rozpadávať. Z pripravenej zmesi formujeme menšie karbonátky, ktoré obalíme v múke, vajci a strúhanke. Vyprážame na oleji z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1091
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1092

Podobné recepty:
  • Šošovica v rajčinovom pyré

    Šošovica v rajčinovom pyré

  • Zemiakové šišky

    Zemiakové šišky

  • Vyprážané fazuľové struky

    Vyprážané fazuľové struky

kuk