Karfiolové karbonátky II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g karfiolu, soľ, 40 g masla, 3 vajcia, mleté čierne korenie, strúhanka, múka, olej.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v slanej vode a posekáme nadrobno. Maslo vymiešame so soľou a dvoma vajciami, pridáme karfiol, korenie, strúhanku a premiešame. Zmes sa nesmie rozpadávať. Z pripravenej zmesi formujeme menšie karbonátky, ktoré obalíme v múke, vajci a strúhanke. Vyprážame na oleji z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1135
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1136

Podobné recepty:
  • Vyprážaný oštiepok

    Vyprážaný oštiepok

  • Plnený baklažán I

    Plnený baklažán I

  • Vyprážaný baklažán s paradajkami a mozzarellou

    Vyprážaný baklažán s paradajkami a mozzarellou

kuk