Salsa k pečenému mäsu
2019-04-05- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Šaláty - prílohy
- Kuchyňa: Iná
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Salsa k pečenému mäsu - zaujímavá príchuť kukurice a paradajok a avokáda.
Ingrediencie
- 1 konzerva kukurice
- 6 ks paradajok
- 1 ks červenú cibuľu
- 2 ks avokáda
- 1 viazanička koriandrovej vňate
- 1 viazanička pažítky
- 1 ks limetu
- soľ
- mleté čierne korenie
- olivový olej
Postup
Krok 1
Kukuricu scedíme a dáme do misky. Všetky ďalšie suroviny pokrájame na veľkosť zŕn kukurice -paradajky zbavené šťavy a jadierok, červenú cibuľu, avokádo, koriandrovú vňať, pažítku. Pridáme limetovú šťavu, soľ, čerstvo pomleté čierne korenie, olivový olej a premiešame.