Gremolata z medvedieho cesnaku
2018-03-13- komentárov
- Kategórie: Prívarky, omáčky, prílohy , Studené
- Kuchyňa: Talianska
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Gremolata z medvedieho cesnaku. Podávame k mäsu.
Ingrediencie
- 2 ks krajčeky staršej veky
- 2 lyžica olivového oleja
- 1 ks citrón
- za hrsť petržlenovej vňate
- 40 g listov medvedieho cesnaku.
Postup
Krok 1
Krajčeky veky rozmixujeme na hrubšiu strúhanku, ktorú osmažíme na olivovom oleji dozlatista.
Krok 2
Opraženú strúhanku necháme vychladnúť.
Krok 3
Petržlenovú vňať a listy medvedieho cesnaku nadrobno pokrájame, zmiešame s citrónovou kôrou a vychladnutou opečenou strúhankou.
Krok 4
Podávame k mäsu.