Gremolata z medvedieho cesnaku

2018-03-13
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Gremolata z medvedieho cesnaku. Podávame k mäsu.

Ingrediencie

  • 2 ks krajčeky staršej veky
  • 2 lyžica olivového oleja
  • 1 ks citrón
  • za hrsť petržlenovej vňate
  • 40 g listov medvedieho cesnaku.

Postup

Krok 1

Krajčeky veky rozmixujeme na hrubšiu strúhanku, ktorú osmažíme na olivovom oleji dozlatista.

Krok 2

Opraženú strúhanku necháme vychladnúť.

Krok 3

Petržlenovú vňať a listy medvedieho cesnaku nadrobno pokrájame, zmiešame s citrónovou kôrou a vychladnutou opečenou strúhankou.

Krok 4

Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 742
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

743

Podobné recepty:
  • Tvarohové placky II

    Tvarohové placky II

  • Ryža rajčiaková

    Ryža rajčiaková

  • Talianka omáčka na cestoviny

    Talianka omáčka na cestoviny

kuk