Nátierka z medvedieho cesnaku

2019-04-03
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Nátierka z medvedieho cesnaku

Ingrediencie

  • 2 ks uvarené v šupke
  • 2 hrste vlašských orechov
  • 1 viazanička medvedieho cesnaku
  • soľ
  • 1 lyžica jablčného octu
  • 2 až 3 lyžica olivového oleja
  • štipku čerstvo pomletého čierneho korenia

Postup

Krok 1

Studené zemiaky (najlepšie uvarené „včera“) ošúpeme a najemno postrúhame.

Krok 2

Orechy posekáme a nasucho (bez tuku) opražíme v panvici.

Krok 3

Listy medvedieho cesnaku nadrobno pokrájame, zmiešame s vychladnutými (studenými) orechmi, postrúhanými zemiakmi, soľou, mletým čiernym korením, jablčným octom a olivovým olejom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

    Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

  • Plnené tvarohové chlebíčky

    Plnené tvarohové chlebíčky

  • Tekvicová zmes

    Tekvicová zmes

kuk