Korenistá omáčka k mäsu
2019-04-03- komentárov
- Kategórie: Prívarky, omáčky, prílohy , Studené
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Korenistá omáčka k mäsu ako zaujímavá príchuť ktorá prebudí vaše zmysly.
Ingrediencie
- maslo
- nakladané (mäkké) zelené korenie
- smotanu na varenie
- soľ
- drvené čierne korenie
Postup
Krok 1
V zohriatom masle osmažíme guľôčky zeleného korenia.
Krok 2
Zalejem smotanou, privediem do varu a zredukujeme do primeranej hustoty.
Krok 3
Dochutíme soľou a drveným čiernym korením.
Krok 4
Omáčku podávame vychladenú k mäsu, osobitne ku steakom.