Korenistá omáčka k mäsu

2019-04-03
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Korenistá omáčka k mäsu ako zaujímavá príchuť ktorá prebudí vaše zmysly.

Ingrediencie

  • maslo
  • nakladané (mäkké) zelené korenie
  • smotanu na varenie
  • soľ
  • drvené čierne korenie

Postup

Krok 1

V zohriatom masle osmažíme guľôčky zeleného korenia.

Krok 2

Zalejem smotanou, privediem do varu a zredukujeme do primeranej hustoty.

Krok 3

Dochutíme soľou a drveným čiernym korením.

Krok 4

Omáčku podávame vychladenú k mäsu, osobitne ku steakom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1738
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1739

Podobné recepty:
  • Zemiaková knedľa I

    Zemiaková knedľa I

  • Americké zemiaky

    Americké zemiaky

  • Chlebová skordalia

    Chlebová skordalia

kuk