Zemiaky s kelom a klobásou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g zemiakov, 400 g kelu, 150 g klobásy, 40 g masti alebo slaniny, 1 cibuľa, 30 g múky, soľ.

Postup

Krok 1

Na masti alebo na preškvarenej slanine upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na rezančeky pokrájaný kel a na kocky pokrájané zemiaky. Osolíme a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Potom celé zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime horúcou vodou, povaríme a pridáme na kolieska pokrájanú uvarenú klobásu alebo párky. Vodu z klobásy môžeme použiť na rozriedenie. Okoreníme čiernym korením a majoránom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 712
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

713

Podobné recepty:
  • Trešenina (šarišské jedlo)

    Trešenina (šarišské jedlo)

  • Zapekaná plnená cuketa

    Zapekaná plnená cuketa

  • Zemiakový paprikáš

    Zemiakový paprikáš

kuk