Kelová polievka II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2,5 l vody, soľ, 20 g tuku alebo masti, 20 g múky na zápražku, 20 g slaniny, 1 cibuľa, 250 g kelu, 300 g zemiakov, 1 párok, majorán, mleté čierne korenie, rasca, cesnak.

Postup

Krok 1

Do vody dáme variť na kocky pokrájané zemiaky. Osobitne na slanine s cibuľou udusíme kel, pridáme ho do polievky a zahustíme dobre rozvarenou zápražkou. Do hotovej polievky pridáme na tenké kolieska pokrájané párky alebo klobásu, trochu majoránu, mletého čierneho korenia, rascu a cesnak. Namiesto párkov môžeme použiť pokrájané varené údené mäso.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1086
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1087

Podobné recepty:
  • Zaprávaná teľacia polievka

    Zaprávaná teľacia polievka

  • Jesenná zemiaková polievka

    Jesenná zemiaková polievka

  • Vývar z bažanta na francúzsky spôsob

    Vývar z bažanta na francúzsky spôsob

kuk