Paradajková polievka na taliansky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g paradajok, voda, 30 g masti, 1 malá cibuľa, 100 g teľacej pečene, 100 g miešanej zeleniny, soľ, 20 g tuku, 20 g múky na zápražku, 50 g makarónov alebo ryže.

Postup

Krok 1

Na masti upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, na ktorú pridáme nadrobno posekanú teľaciu pečeň a zeleninu. Očistené a umyté paradajky pokrájame a rozvarené, prelisované pridáme k upraženej pečeni. Keď je všetko do mäkka uvarené, pridáme tmavšiu zápražku. Povarenú polievku precedíme, osolíme a zeleninu s pečeňou nadrobno posekáme. Polievku dolejeme vodou, aby jej bolo asi 1,5 litra. Do polievky dáme variť na drobné kúsky polámané makaróny alebo ryžu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1966
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1967

Podobné recepty:
  • Zemiakovo-reďkovková polievka

    Zemiakovo-reďkovková polievka

  • Krémová brokolicová polievka II

    Krémová brokolicová polievka II

  • Polievka z kyslej kapusty s klobásou

    Polievka z kyslej kapusty s klobásou

kuk