Záhradkárske rizoto

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 cibule, 30 g masti, 100 g karfiolu, 200 g koreňovej zeleniny, 50 g zeleného hrášku, 1 zeleninová paprika, 50 g zelenej fazuľky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica kečupu, 300 g ryže, mäsový vývar, 1 lyžica zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno, 2 vajcia uvarené na tvrdo.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme v rozohriatej masti. Pridáme karfiol rozobratý na malé ružičky a všetku zeleninu, ktorú sme predtým očistili, umyli a pokrájali na malé kocky. Spolu opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme a dusíme 15 minút. Potom pridáme kečup, sparenú ryžu a mäsový vývar (na jeden diel ryže dva diely vývaru), zľahka premiešame, prikryjeme a udusíme vo vyhriatej rúre do mäkka. Podávame posypané zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno a ozdobené kolieskami vajec uvarených na tvrdo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1212
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1213

Podobné recepty:
  • Jednoduché hubové rizoto

    Jednoduché hubové rizoto

  • Pre krvnú skupinu 0: makovo-sezamové vrtule

    Pre krvnú skupinu 0: makovo-sezamové vrtule

  • Palacinky s cuketou

    Palacinky s cuketou

kuk