Ovocný koláč III

2015-09-29

Ingrediencie

  • 220 g práškového cukru, 220 g masla alebo iného tuku, 120 g polohrubej múky, 6 vajec, 2 lyžice kakaa, polovicu vrecúška prášku do pečiva, 7 dl zaváraných broskýň alebo mandarínok, 2 dl vody, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 vrecúško krémového prášku Zlatý klas, čokoládovú polevu, tuk a múku na vymastenie a posypanie pekáča.

Postup

Krok 1

Žĺtky, margarín, práškový cukor a kakao vymiešame do penista, striedavo pridáme sneh z bielkov a múku premiešanú s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný pekáč a v predhriatej rúre upečieme. Z kompótovej šťavy, kryštálového cukru a krémového prášku uvaríme hustejší krém a ešte teplý ho vylejeme na upečený koláč. Poukladáme naň ovocie a po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1056
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1057

Podobné recepty:
  • Medvedie tlapky II

    Medvedie tlapky II

  • Jablčník zo zemiakového cesta

    Jablčník zo zemiakového cesta

  • Perfektný čokoládový koláč

    Perfektný čokoládový koláč

kuk