Zapekané rezne

2015-09-29

Ingrediencie

  • Bravčové rezne (krkovička, karé ...) - počet podľa počtu osôb, pre ktoré pripravujeme, taký istý počet plátkov šunky, syra, olej, soľ, korenie, šampiňóny, vajíčka, smotanu.

Postup

Krok 1

Rezne jemne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opražíme na oleji a poukladáme na plech. Na oleji pripravíme redšiu praženicu. Na každý rezeň dáme trochu praženice, na to poukladáme na plátky nakrájané a udusené šampiňóny a prikryjeme plátkom šunky a plátkom syra. Dáme krátko zapiecť do rúry. Pred dokončením rezne zalejeme smotanou. Podávame s hranolčekmi, ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2023
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2024

Podobné recepty:
  • Pečeňový ražeň

    Pečeňový ražeň

  • Domáce jaternice

    Domáce jaternice

  • Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

    Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

kuk