Pena z tresčej pečene

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 konzervu tresčej pečene, 400 g masla, 60 g cibule, šťavu zo štvrť citróna, horčicu, soľ a 2 uvarené vajcia.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny vložíme do mixéru a dobre rozmixujeme. Podávame s chlebom alebo pečivom a so zeleninou. Penu môžeme zjemniť ako do nej pridáme lyžicu jogurt alebo vyšľahanej nesladenej šľahačky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 930
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

931

Podobné recepty:
  • Zapečený plnený hermelín

    Zapečený plnený hermelín

  • Zapekané avokádo

    Zapekané avokádo

  • Hrianky s kozím syrom, pancettou a šošovicou

    Hrianky s kozím syrom, pancettou a šošovicou

kuk