Vajcová závarka so špenátom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 3 vajcia, soľ, 3 lyžice mlieka, 100 g špenátu, 1 lyžička korenín, 100 g šunky, tuk na vymastenie formičiek.

Postup

Krok 1

Vajcia rozšľaháme so soľou, mliekom a špenátom, koreniami a posekanou šunkou. Hmotou naplníme väčšiu misku alebo niekoľko formičiek vymastených tukom, prikryjeme ich, vložíme do horúcej vody a pomaly varíme pokým vajcová hmota nezhustne. Usadeninu vyklopíme, pokrájame na kocky a požijeme ako závarku do mäsových vývarov. So zemiakmi je možné podávať aj ako hlavné jedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 900
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

901

Podobné recepty:
  • Camembertová polievka

    Camembertová polievka

  • Polievka s ligurčekom

    Polievka s ligurčekom

  • Polievka z rýb so zemiakmi

    Polievka z rýb so zemiakmi

kuk