Čínske bifteky
2016-04-18- komentárov
- Kategórie: Hydina , Vyprážané mäso , Cudzokrajná kuchyňa , Čínska kuchyňa
- Počet porcií : 3
- Čas prípravy : 140 min.
- Čas varenia : 40 min.
- Celkový čas : 200 min.
Popis
Vymeňte tradičný tatarák za variantu inej chuti.
Ingrediencie
- 400 g morčacích alebo kuracích pŕs
- 1 viazanička póru alebo cibuľe
- 3 lyžica Solamylu
- 3 ks vajcia
- sójovú omáčku
- grilovacie korenie
- tuk na vysmážanie
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na tenké rezance, pridáme nadrobno nakrájaný pór alebo cibuľu, Solamyl, vajce, sójovú omáčku a korenie. Dobre premiešame a na 2 hodiny odložíme do chladničky. Lyžicou kladieme do hmotu do horúceho tuku a vysmažíme z oboch strán.
Krok 2
Podávame s opekanými zemiakmi, alebo hranolčekmi, alebo iba s chlebom. Obložíme zeleninou a doplníme tatárskou omáčkou.