Čínske bifteky

2016-04-18
  • Počet porcií : 3
  • Čas prípravy : 140 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 200 min.

Popis

Vymeňte tradičný tatarák za variantu inej chuti.

Ingrediencie

  • 400 g morčacích alebo kuracích pŕs
  • 1 viazanička póru alebo cibuľe
  • 3 lyžica Solamylu
  • 3 ks vajcia
  • sójovú omáčku
  • grilovacie korenie
  • tuk na vysmážanie

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na tenké rezance, pridáme nadrobno nakrájaný pór alebo cibuľu, Solamyl, vajce, sójovú omáčku a korenie. Dobre premiešame a na 2 hodiny odložíme do chladničky. Lyžicou kladieme do hmotu do horúceho tuku a vysmažíme z oboch strán.

Krok 2

Podávame s opekanými zemiakmi, alebo hranolčekmi, alebo iba s chlebom. Obložíme zeleninou a doplníme tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2048
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2049

Podobné recepty:
  • Japonská kuracia placka

    Japonská kuracia placka

  • Plnené kuracie prsia na mede

    Plnené kuracie prsia na mede

  • Filé zo zubáča na maďarský spôsob

    Filé zo zubáča na maďarský spôsob

kuk