Veľkonočná plnka

2016-06-06

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového pliecka, 10 rožkov, 30 vajíčok, soľ, korenie, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Rožky nakrájame na malé kocky, ktoré zalejeme vajíčkami a necháme ich asi 15 minút nasiaknuť. Primiešame pomleté bravčové pliecko, soľ, korenie a petržlenovú vňať. Do vymasteného pekáča vysypaného jemnou strúhankou vylejeme pripravenú masu. Vrch posypeme jemnou strúhankou. Pečieme 50 minút až 1 hodinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 4564
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

4565

Podobné recepty:
  • Štajerské bravčové s chrenom

    Štajerské bravčové s chrenom

  • Londýnsky koláč

    Londýnsky koláč

  • Mleté jahňacie zapečené s pyré

    Mleté jahňacie zapečené s pyré

kuk