Jogurtovošľahačkové kocky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Upečený piškótový korpus. Náplň I: 2 tégliky šľahačky, 2 vanilínové cukry, 1 vrecúško granulovanej želatíny, 4 dl vody, 2 lyžice cukru, 2 lyžice kakaa. Náplň II: 2 tégliky šľahačky, 2 vanilínové cukry, 1 vrecúško granulovanej želatíny, 4 dl vody, 2 lyžice cukru, 2 lyžice pomletých lieskových orieškov.

Postup

Krok 1

Želatínu rozmiešame v 4 dl vody a necháme 20 minút napučať. Potom pridáme cukor, zohrejeme na 50 °C a pridáme kakao. Pomaly a zľahka vmiešame do šľahačky vopred vymiešanej s vanilínovým cukrom. Nalejeme na piškótový korpus. Náplň II vylejeme na kakaovú želatínu a odložíme do chladničky stuhnúť. Pokrájame na kocky a ozdobíme šľahačkou a strúhanou čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1140
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1141

Podobné recepty:
  • Prekvapenie pod sklom

    Prekvapenie pod sklom

  • Poleva z kozieho syra

    Poleva z kozieho syra

  • Maková torta s marhuľami

    Maková torta s marhuľami

kuk