Pečená morka II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 menšiu morku, soľ, rascu, 75 g masla, 1 kocku slepačieho bujónu.

Postup

Krok 1

Morku osolíme zvnútra i zvonka, povrch posypeme rascou, obložíme plátkami masla, podlejeme trochou vývaru zo slepačieho bujónu a za častého podlievania zvyšným bujónom upečieme do mäkka. Podávame so zemiakovým šalátom či ryžou. Ako príloha je vhodný kompót z miešaného ovocia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 943
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

944

Podobné recepty:
  • Kurča na indický spôsob

    Kurča na indický spôsob

  • Rýchle občerstvenie pre návštevu

    Rýchle občerstvenie pre návštevu

  • V soli pečené kurča

    V soli pečené kurča

kuk