Kung-pao

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového karé, 1 lyžicu Solamylu, 1 žĺtok, 3 lyžice sójovej omáčky, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, 1 menšiu feferónku, polovicu lyžičky zázvoru, 1 dl vína, soľ, cukor, oriešky.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na rezance ktoré premiešame so Solamylom. Pridáme žĺtok a sójovú omáčku a znova premiešame. Necháme odstáť v chlade. Mäso opražíme na rozohriatom oleji. Opražené mäso vyberieme a v panvici udusíme nadrobno pokrájanú cibuľu, rozotrený cesnak a pokrájanú feferónku. Pridáme opražené mäso, zázvor a podlejeme vínom. Ochutíme trochou soli, cukru a primiešame trochu Solamylu, sójovej omáčky a oriešky. Podávame s Šuej-ču-žou a ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2699
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2700

Podobné recepty:
  • Indické kurča tandoori

    Indické kurča tandoori

  • Mandľový pohár s tvarohom

    Mandľový pohár s tvarohom

  • Kanadské bravčové rebierko

    Kanadské bravčové rebierko

kuk