Pstruh na španielsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 menších pstruhov, polovicu citróna, 2 lyžice oleja, 100 g strúhanky, 1 strúčik cesnaku posekaný nadrobno, 4 lyžice sherry, čerstvo nasekanú petržlenovú vňať, soľ, čierne korenie.

Postup

Krok 1

Pstruhy potrieme citrónom, posolíme a okoreníme. Na panvici poriadne zohrejeme olej, panvicu odstránime z ohňa a pridáme strúhanku, cesnak a petržlenovú vňať a dobre zamiešame. Polovicu zmesi dáme na dno pekáča, na ňu položíme pstruhy a posypeme zbytkom zmesi. Pokvapkáme šťavou z citróna a pečieme v rozpálenej rúre. Po piatich minútach prelejeme sherry. Pečieme ďalších 10 minút, občas podlievame šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1147
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1148

Podobné recepty:
  • Morčacie stehno na maďarský spôsob

    Morčacie stehno na maďarský spôsob

  • Čorba na moldavský spôsob

    Čorba na moldavský spôsob

  • Zapekané rybie filé

    Zapekané rybie filé

kuk