Pikantné plátky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 bravčové rezne, 3 - 4 strúčiky cesnaku, trošku strúhanky, 1 lyžičku masti (alebo pol decilitra oleja), 2 dl bieleho prírodného vína, lyžičku postrúhanej mrkvy, lyžičku postrúhaného zeleru, 1 nadrobno pokrájanú cibuľu, soľ.

Postup

Krok 1

Mäso naklepeme, osolíme, potrieme rozotreným cesnakom a jemne obalíme v strúhanke. Na masti opražíme postrúhanú zeleninu, pridáme k nej mäso a za občasného podlievania vínom dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu precedíme. Podávame s hranolčekmi, ryžou a zeleninovou oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1301
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1302

Podobné recepty:
  • Rezne v zemiakovom ceste

    Rezne v zemiakovom ceste

  • Segedínska kapusta

    Segedínska kapusta

  • Bravčové s rebarborou a pomarančmi

    Bravčové s rebarborou a pomarančmi

kuk