Valašská polievka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g bryndze, 3 lyžice múky, 300 g zemiakov, soľ, 1,5 l vody.

Postup

Krok 1

Zemiaky pokrájané na kocky uvaríme v osolenej vode. Bryndzu a múku rozmiešame v studenej vode a za stáleho miešania vlejeme do variacej sa polievky. Krátko povaríme. Do polievky môžeme vložiť opraženú, na malé kocky pokrájanú slaninu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1027
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1028

Podobné recepty:
  • Broskyňová polievka

    Broskyňová polievka

  • Polievka z rakov na kráľovský spôsob

    Polievka z rakov na kráľovský spôsob

  • Pečeňová polievka s ryžou

    Pečeňová polievka s ryžou

kuk