Utopenci II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg cibule nakrájanej na prúžky, 2 kg ošúpaných špekáčikov, 1 liter octu, 1 liter vody, 10 až 15 feferónok, aníz, fenikel, zázvor, tymian, koriander, saturejku, 6 zrniek borievok, 5 klinčekov, 5 bobkových listov, 15 zrniek korenia, 3 lyžice soli, 10 zrniek čierneho korenia

Postup

Krok 1

Dáme variť vodu s octom. Do varu pridáme feferónky, čierne korenie, soľ, štipku anízu, fenikel, zázvor, tymian, saturejku, borievky, klinčeky, bobkový list, nové korenie, koriander. Zálievku necháme vychladnúť a nalejeme ju do pripraveného 5 litrového pohára so špekáčikmi poprekladanými cibuľou a necháme týždeň uležať bez prístupu vzduchu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1379
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1380

Podobné recepty:
  • Tresčí šalát s majonézou na hrianke

    Tresčí šalát s majonézou na hrianke

  • Vajcia so sardelovou plnkou

    Vajcia so sardelovou plnkou

  • Švédska večera

    Švédska večera

kuk