Plnený vyprážaný hermelín

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 hermelíny, 2 kolieska červenej cibule, kapiu, 1 strúčik cesnaku, posekanú bazalku. Na obalenie hladkú múku, vajce, mlieko a strúhanku.

Postup

Krok 1

Hermelín prekrojíme na polovice. Na polovicu hermelínu položíme koliesko cibule, plátky cesnaku, 2 až tri rezy kapie a zatlačíme to druhou polovicou hermelínu a obalíme v múke, vajci s mliekom strúhanke a ešte raz vo vajci s mliekom a strúhanke. Vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so studenou omáčkou s majonézovým alebo jogurtovým základom. Obložíme zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1428
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1429

Podobné recepty:
  • Smotanové omelety s palinou

    Smotanové omelety s palinou

  • Karfiol na taliansky spôsob

    Karfiol na taliansky spôsob

  • Opečené patizóny

    Opečené patizóny

kuk