Rajčiaky plnené šalátom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rajčiaky, 4 lyžice majonézového šalátu, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Rajčiaky umyjeme, v prvej tretine nakrojíme, vnútrajšok opatrne vykrojíme, lyžičkou navŕšime majonézový šalát, aby prečnieval. Navrch položíme zrezanú časť rajčiaka ako čiapočku. Do šalátu z boku vpichneme malý lístok petržlenovej vňate. Upravený a naplnený rajčiak podávame bez ďalšej prílohy, prípadne so slaným pečivom alebo kúskom chleba.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 750
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

751

Podobné recepty:
  • Grécka šošovicová polievka

    Grécka šošovicová polievka

  • Francúzska slepačia polievka

    Francúzska slepačia polievka

  • Kura na japonský spôsob

    Kura na japonský spôsob

kuk