Tresčia pečeň s cibuľou
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Nátierky z rýb , Studená kuchyňa, údeniny , Iné
Ingrediencie
- 4 rezy sendviča, maslo na potretie, 2 lyžice tresčej pečene, 4 kolieska z očistenej cibule, 4 tenké rezy citróna.
Postup
Krok 1
Z konzervovanej tresčej pečene zlejeme olej a na tanieri pokrájame na rovnomerné kúsky. Sendvič pokrájame na tenké plátky a potrieme maslom po celej ploche. Na maslo vidličkou nanesieme rovnomernú vrstvu pokrájanej tresčej pečene, uložíme kolieska cibule a citróna tak, aby časť tresčej pečene nebola zakrytá. Predkrm podávame dobre vychladnutý. Tresčia pečeň musí byť studená.