Zapekané rajčiaky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rajčiaky, 3 lyžice smotany, 2 lyžice ovsených vločiek, soľ, cesnak, petržlenová vňať, pažítka alebo kôpor.

Postup

Krok 1

Umyté rajčiaky pokrájame na štvrtky a poukladáme do ohňovzdornej misy, osolíme, posypeme pokrájaným cesnakom a zelenou vňaťou (z petržlenu alebo zo zeleru). V lahôdkovej smotane rozmiešame ovsené vločky, rajčiaky polejeme a zapekáme 15-20 minút, až sa pokrm prehreje a povrch zožltne. Zapečené rajčiaky posypeme nadrobno sekanou pažítkou alebo kôprom. Teplé rajčiaky podávame s bielym pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 961
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

962

Podobné recepty:
  • Šošovica s marhuľami (Nepál)

    Šošovica s marhuľami (Nepál)

  • Sandwich New York

    Sandwich New York

  • Paprikáš z húb

    Paprikáš z húb

kuk