Rezance

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, toľko múky, čo vajce vezme, štipka soli.

Postup

Krok 1

Preosiatu múku osolíme a zapracujeme s vajcom. Toľko múky pridávame, aby sme zamiesili tuhé cesto. Tuhé cesto z vajca a múky rozdelíme na polovice a na nepomúčenej doske na tenko vyvaľkáme. Pláty cesta necháme preschnúť. Potom pokrájame z cesta rovnako široké pásy, poukladáme na seba, zamúčime a krájame tenučké rezance. Usušíme pomaly vo vlažnej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 779
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

780

Podobné recepty:
  • Polievka z hydinových drobkov zahustená rozšľahaný

    Polievka z hydinových drobkov zahustená rozšľahaný

  • Pekingská ostrokyslá polievka

    Pekingská ostrokyslá polievka

  • Gulášová polievka II

    Gulášová polievka II

kuk