Maslové halušky I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, 20 g masla, 90 g hrubej múky, soľ, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Žĺtok vymiešame s maslom a soľou. Z bielka vyšľaháme tuhý sneh, pridáme petržlenovú vňať a nakoniec hrubú múku. Lyžicu namočíme v polievke a vykrajujeme väčšie halušky, vkladáme do horúcej polievky a pomaly varíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1220
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1221

Podobné recepty:
  • Pravé ruské šči z kyslej kapusty

    Pravé ruské šči z kyslej kapusty

  • Liptovský demikát

    Liptovský demikát

  • Zverinový krém

    Zverinový krém

kuk