Mozočkové halušky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 60 g čerstvého hovädzieho alebo bravčového mozgu, 1 vajce, 1 lyžica múky, strúhanka, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, muškátový oriešok, soľ.

Postup

Krok 1

Mozog vložíme do horúcej vody a stuhnuté blany odstránime. Mozog nadrobno posekáme, alebo s vajcom zmixujeme. Z predpísaných surovín a korenín spracujeme polotuhú hmotu. Lyžičkou odkrajujeme malé halušky a uvaríme v nemastnej polievke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1158
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1159

Podobné recepty:
  • Kokosová polievka s krevetami

    Kokosová polievka s krevetami

  • Fazuľová polievka s tofu a zeleninou

    Fazuľová polievka s tofu a zeleninou

  • Halušky z odpaľovaného cesta

    Halušky z odpaľovaného cesta

kuk