Hydinová pečeň so šampiňónmi na ražni

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hydinovej pečene, 150 g sterilizovaných šampiňónov, 100 g prerastenej údenej slaniny, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, tuk na opečenie, soľ.

Postup

Krok 1

Umytú pečeň očistíme od žiliek a pokrájame na rovnaké kusy. Šampiňóny očistíme a umyjeme a použijeme len klobúčiky (hlavičky). Slaninu pokrájame na tenké plátky, očistenú cibuľu na kolieska. Všetky suroviny rozdelíme na rovnaké 4 časti a napichujeme na ražeň: okorenenú pečienku zabalenú v plátku slaniny, hlavičku šampiňóna, koliesko cibule a poradie opakujeme. Ražne opečieme na panvici v tuku alebo potreté olejom grilujeme. Hotové osolíme a podávame so zeleninovými šalátmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 725
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

726

Podobné recepty:
  • Kura troch horčíc

    Kura troch horčíc

  • Kuracie stehná na víne so škoricou

    Kuracie stehná na víne so škoricou

  • Kura s hubami a estragónom

    Kura s hubami a estragónom

kuk