Hydinová pečeň so šampiňónmi na ražni
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Hydina , Vnútornosti
Ingrediencie
- 500 g hydinovej pečene, 150 g sterilizovaných šampiňónov, 100 g prerastenej údenej slaniny, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, tuk na opečenie, soľ.
Postup
Krok 1
Umytú pečeň očistíme od žiliek a pokrájame na rovnaké kusy. Šampiňóny očistíme a umyjeme a použijeme len klobúčiky (hlavičky). Slaninu pokrájame na tenké plátky, očistenú cibuľu na kolieska. Všetky suroviny rozdelíme na rovnaké 4 časti a napichujeme na ražeň: okorenenú pečienku zabalenú v plátku slaniny, hlavičku šampiňóna, koliesko cibule a poradie opakujeme. Ražne opečieme na panvici v tuku alebo potreté olejom grilujeme. Hotové osolíme a podávame so zeleninovými šalátmi.