Čínske mäso

2016-04-18
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 40 min.

Popis

Vyprážané mäso v chutnej omáčke.

Ingrediencie

  • 600 g chudého bravčového mäsa
  • 2 lyžica maizeny
  • 2 lyžica worcesterskej omáčky
  • 2 ks žĺtky
  • 3 lyžica oleja
  • karí korenie
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup

Krok 1

Mäso pokrájané na rezance dobre premiešame s maizenou, žĺtkami, olejom, koreninami a soľou. Necháme odstáť v chladničke 24 hodín.

Krok 2

Vypražíme na rozpálenom oleji. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3538
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3539

Podobné recepty:
  • Bravčové rezne v omelete

    Bravčové rezne v omelete

  • Jednoduché thajské rezance (Pad Thai)

    Jednoduché thajské rezance (Pad Thai)

  • Hovädzie s fazuľou

    Hovädzie s fazuľou

kuk