Čínske mäso
2016-04-18- komentárov
- Kategórie: Cudzokrajná kuchyňa , Čínska kuchyňa , Bravčové mäso , Vyprážané mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1995
- Počet porcií : 4
- Čas prípravy : 10 min.
- Čas varenia : 30 min.
- Celkový čas : 40 min.
Popis
Vyprážané mäso v chutnej omáčke.
Ingrediencie
- 600 g chudého bravčového mäsa
- 2 lyžica maizeny
- 2 lyžica worcesterskej omáčky
- 2 ks žĺtky
- 3 lyžica oleja
- karí korenie
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup
Krok 1
Mäso pokrájané na rezance dobre premiešame s maizenou, žĺtkami, olejom, koreninami a soľou. Necháme odstáť v chladničke 24 hodín.
Krok 2
Vypražíme na rozpálenom oleji. Podávame s ryžou.