Mäsová pena v aspiku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g mäsovej peny, 50 g sterilizovaného zeleného hrášku, 20 g kapie, petržlenová vňať, aspik.

Postup

Krok 1

Misky alebo kovové formičky vylejeme aspikom tak, aby sa na stenách utvorila 3 mm vrstva, dno ozdobíme hráškom a kapiou, pokvapkáme aspikom a necháme stuhnúť. Stuhnuté vyklopíme na tanier a ozdobíme vetvičkou petržlenovej vňate.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 818
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

819

Podobné recepty:
  • Škvarkové pagáčiky nekysnuté

    Škvarkové pagáčiky nekysnuté

  • Cestoviny s paprikou

    Cestoviny s paprikou

  • Cestoviny so syrom a bazalkou

    Cestoviny so syrom a bazalkou

kuk