Rybie filé v aspiku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g mrazeného rybieho filé, 50 g zeleru, 50 g mrkvy, 20 g petržlenu, soľ, ocot, 400 g aspiku.

Postup

Krok 1

Mrazené rybie filé vložíme do vriaceho vývaru zo zeleniny a z korenín a pomaly varíme 10-12 minút. Uvarené filé lopatkou vyberieme, necháme vychladnúť a rozdelíme na 4 porcie. Uvarenú zeleninu pokrájame na tenké rezance a necháme na site odkvapkať. Rybu vložíme do vhodnej misy, ozdobíme zeleninou, pokvapkáme aspikom a necháme stuhnúť. Nakoniec aspik dolejeme a po stuhnutí vykrojíme rovnomerné porcie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 800
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

801

Podobné recepty:
  • Čorba na moldavský spôsob

    Čorba na moldavský spôsob

  • Špargľová roláda s mascarpone

    Špargľová roláda s mascarpone

  • Škoricovníky

    Škoricovníky

kuk