Plnené karé

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 až 1,5 kg krátkeho karé, 300 až 400 g bravčového pliecka, soľ, čierne korenie, mletú červenú papriku, cesnak.

Postup

Krok 1

Karé vykostíme, stred narežeme tak, aby sme ho úplne neprerezali, osolíme a necháme niekoľko hodín odležať. Plnku pripravíme tak, že pliecko pomelieme, pridáme soľ, čierne korenie, červenú papriku a cesnak (tajomstvo: cesnak nastrúhame deň vopred, pridáme niekoľko kvapiek vody, a po odstátí použijeme iba cesnakovú šťavu). Dobre premiešame a naplníme rozrezané karé. Spojíme ihlicami alebo zašijeme. Pečieme asi 2 hodiny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1233
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1234

Podobné recepty:
  • Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

    Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

  • Maďarské guľky

    Maďarské guľky

  • Deutsche habaďúra (uhorkový prívarok)

    Deutsche habaďúra (uhorkový prívarok)

kuk