Gaštanový maslový krém

2018-02-21

Popis

Gaštanový maslový krém

Ingrediencie

  • 200 g gaštanového pretlaku
  • 300 g masla
  • 250 g kryštálového cukru
  • 0,8 dl vody
  • 0,2 dl rumu

Postup

Krok 1

Na cukor nalejeme odmerané množstvo vody a varíme tak dlho, až sa na dne nádoby robia bublinky. Uvarený cukor vychladíme, pridáme pokrájané maslo, gaštanový pretlak, rum a vyšľaháme v stroji na ľahký krém. Gaštanový maslový krém použijeme na tmavé piškótové korpusy a ozdobíme bielou šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1322
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1323

Podobné recepty:
  • Cibuľový koláč (Nemecko)

    Cibuľový koláč (Nemecko)

  • Jahodové muffiny od ktorých nepriberieme

    Jahodové muffiny od ktorých nepriberieme

  • Ružové rezy

    Ružové rezy

kuk