Rybacia polievka na madridský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g sladkovodných rýb, 0,8 l vývaru z rýb, 0,5 dl oleja, 1 väčšiu cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 600 g rajčiakov, 1 lyžičku soli, polovicu lyžičky mletého čierneho korenia, bobkový list, citrón, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Očistené, vypitvané, vykostené a kože zbavené ryby sa nakrájajú na rovnomerné kúsky (aby bol rovnaký počet kusov na porciu). Najemno nakrájaná cibuľa sa opraží na oleji, s cesnakom rozotretým so soľou, pridajú sa očistené a na kúsky nakrájané rajčiaky a krátko sa podusia. Zmes sa zaleje vývarom, pridá sa bobkový list, citrónová šťava, mleté čierne korenie a nechá sa zovrieť. Po kratšej dobe varenia sa pridajú pripravené, nakrájané ryby a spolu sa varia asi 20 minút, podľa potreby sa dochutí soľou. Pri podávaní sa porcia polievky posype najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1226
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1227

Podobné recepty:
  • Paradajková polievka na mexický spôsob

    Paradajková polievka na mexický spôsob

  • Cestoviny na sicílsky spôsob

    Cestoviny na sicílsky spôsob

  • Studená jogurtová polievka

    Studená jogurtová polievka

kuk