Vyprážaný hrášok II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, 1 dl mlieka, soľ, 80 g hrubej múky, 0,75 dl oleja.

Postup

Krok 1

Vajcia sa dobre vyšľahajú, pridá sa mlieko, mierne sa osolí a za stáleho miešania sa postupne vsype hrubá múka, až vznikne redšie, hladké cesto. Z cesta vypražíme obvyklým spôsobom v rozohriatom oleji hrášok dozlata a po precedení sa nechá v cedidle odkvapkať. Hrášok sa vkladá do polievky tesne pred podávaním.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 986
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

987

Podobné recepty:
  • Brokolicovo karfiolová polievka

    Brokolicovo karfiolová polievka

  • Ryžová polievka s vajcom

    Ryžová polievka s vajcom

  • Paprikášová polievka s teľacím mäsom

    Paprikášová polievka s teľacím mäsom

kuk