Plnený zapečený hlávkový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 hlávkových šalátov, 2 lyžice masla, 400 g teľacieho brzlíka, 150 g čerstvých šampiňónov, soľ, mleté biele korenie, 250 g tvrdého syra, 2 lyžice masla.

Postup

Krok 1

Očistený, umytý, odkvapkaný brzlík sa nakrája na kúsky a dusí na tretine masla, pred koncom sa pridajú na tenké plátky nakrájané šampiňóny a spolu dodusia. Očistený, umytý hlávkový šalát sa vloží do mierne osolenej vody povariť. Uvarený šalát sa vyberie a nechá dobre odkvapkať. Do prostriedku hlavičky šalátu sa vloží udusený brzlík, osolí, okorení, zabalí do listov šalátu a do tenkého plátku syra. Zabalený šalát sa vloží do tretinou masla vymastenej gratinky, pokvapká zvyškom roztopeného masla a v rúre sa zapečie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 782
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

783

Podobné recepty:
  • Žeruchové predjedlo

    Žeruchové predjedlo

  • Zapečené avokádo

    Zapečené avokádo

  • Nátierka z rybieho filé

    Nátierka z rybieho filé

kuk