Ragú z langusty

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g konzervovanej langusty, 125 g konzervovanej špargle, 80 g dusených šampiňónov, 100 g teľacieho brzlíka, 25 g konzervovanej hľuzovky, 2 dl holandskej omáčky, petržlenovú vňať, 10 téglikov z krehkého cesta.

Postup

Krok 1

Langusty sa nakrájajú na menšie kúsky. Na kocky nakrájané a na masle dusené šampiňóny, na kocky nakrájaný dusený brzlík, na kúsky nakrájaná špargľa sa zľahka zmiešajú s horúcou holandskou omáčkou a nad parou sa dobre ohrejú. Pripravené ragú sa plní do téglikov a navrchu posype najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou a plátkami hľuzoviek. Vhodné prílohy: hrianky, pečivo a pečivo z maslového cesta.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 894
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

895

Podobné recepty:
  • Papriková nátierka II

    Papriková nátierka II

  • Nákyp z tuniaka

    Nákyp z tuniaka

  • Plnené vyprážané šampiňóny

    Plnené vyprážané šampiňóny

kuk