Ragú z langusty
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Vodné živočíchy
Ingrediencie
- 250 g konzervovanej langusty, 125 g konzervovanej špargle, 80 g dusených šampiňónov, 100 g teľacieho brzlíka, 25 g konzervovanej hľuzovky, 2 dl holandskej omáčky, petržlenovú vňať, 10 téglikov z krehkého cesta.
Postup
Krok 1
Langusty sa nakrájajú na menšie kúsky. Na kocky nakrájané a na masle dusené šampiňóny, na kocky nakrájaný dusený brzlík, na kúsky nakrájaná špargľa sa zľahka zmiešajú s horúcou holandskou omáčkou a nad parou sa dobre ohrejú. Pripravené ragú sa plní do téglikov a navrchu posype najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou a plátkami hľuzoviek. Vhodné prílohy: hrianky, pečivo a pečivo z maslového cesta.