Pstruh so smotanovou omáčkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g vypitvaných pstruhov, 1,5 l kurbujónu, 2 lyžice masla, 2,5 dl smotanovej omáčky.

Postup

Krok 1

Vypitvaný, upravený a v studenej vode opláchnutý pstruh sa vloží do horúceho vývaru a varí sa pomaly - tiahnutím domäkka asi 10 až 12 minút. Uvarený, mäkký pstruh sa vyberie z vývaru, hneď sa kladie na horúci tanier a preleští roztopeným maslom. Osobitne v omáčniku sa podáva smotanová omáčka (holandská omáčka pred podaním sa zjemní maslom). Vhodné prílohy: varené zemiaky, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1003
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1004

Podobné recepty:
  • Filé z hrčí pečené na rošte

    Filé z hrčí pečené na rošte

  • Kapor na alsaský spôsob

    Kapor na alsaský spôsob

  • Karí z kapra na čínsky spôsob

    Karí z kapra na čínsky spôsob

kuk