Ružičkový kel s maslom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg ružičkového kelu, 1 lyžičku soli, 150 g masla, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Očistený, umytý ružičkový kel sa krížom nareže pri hlúbe a varí v mierne osolenej vode domäkka. Treba dbať, aby sa nerozvaril. Uvarený kel sa precedí a nechá dobre odkvapkať. Na panvicu na ohriate maslo sa pridá kel, mierne osolí, okorení a krátko podusí. (Uvarený kel sa na masle podusí tesne pred podávaním.)

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 713
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

714

Podobné recepty:
  • Zemiaky s ďumbierom

    Zemiaky s ďumbierom

  • Príloha z broskyne

    Príloha z broskyne

  • Rýchly jarný obed (minestrone a kuracie prsia so salsou)

    Rýchly jarný obed (minestrone a kuracie prsia so salsou)

kuk