Misa 'BRADAN'
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso , Hovädzie mäso
Ingrediencie
- 100 g bravčového karé, 100 g hovädzej sviečkovej, 20 g údeného syra, 50 g kapie, cibuľu, feferóny, šampiňóny, sterilizovaný hrášok, mleté čierne korenie, soľ, horčicu, olej.
Postup
Krok 1
Hovädziu sviečkovú nakrájanú na plátky uložíme do pácu a necháme odležať na chladnom mieste. Z bravčového karé odkrojíme 70 g plátok, urestujeme ho, zvyšných 30 g nakrájame na tenké rezance, ktoré opečieme na oleji spolu s nakrájanou cibuľou, feferónmi, šampiňónmi, pridáme hrášok, korenie, horčicu. Sviečkovú a karé naraz opečieme a chvíľu podusíme s nakrájanou kapiou. Podávame s ryžou a hranolčekmi. Na pikantnú zmes nastrúhame údený syr.