Misa 'BRADAN'

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g bravčového karé, 100 g hovädzej sviečkovej, 20 g údeného syra, 50 g kapie, cibuľu, feferóny, šampiňóny, sterilizovaný hrášok, mleté čierne korenie, soľ, horčicu, olej.

Postup

Krok 1

Hovädziu sviečkovú nakrájanú na plátky uložíme do pácu a necháme odležať na chladnom mieste. Z bravčového karé odkrojíme 70 g plátok, urestujeme ho, zvyšných 30 g nakrájame na tenké rezance, ktoré opečieme na oleji spolu s nakrájanou cibuľou, feferónmi, šampiňónmi, pridáme hrášok, korenie, horčicu. Sviečkovú a karé naraz opečieme a chvíľu podusíme s nakrájanou kapiou. Podávame s ryžou a hranolčekmi. Na pikantnú zmes nastrúhame údený syr.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1358
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1359

Podobné recepty:
  • Plnená bravčová roláda II

    Plnená bravčová roláda II

  • Jogurtové rezne

    Jogurtové rezne

  • Bravčová roláda s pikantnou plnkou

    Bravčová roláda s pikantnou plnkou

kuk