Zajac s chrenovou nevarenou omáčkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 zadná časť zajaca, soľ, mleté čierne korenie, rastlinný olej, mäsový vývar, 1 bobkový list, tymian. Nevarená chrenová omáčka.

Postup

Krok 1

Očistenú a umytú zadnú časť zajaca pokrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji. Potom podlejeme vývarom, pridáme bobkový list, tymian a upečieme vo vyhriatej rúre do mäkka. Upečeného zajaca rozdelíme na porcie a podávame s nevarenou chrenovou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1022
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1023

Podobné recepty:
  • Zemiaková slama s vajíčkom

    Zemiaková slama s vajíčkom

  • Zajac – cibuľáč

    Zajac – cibuľáč

  • Jelenie rezne na šampiňónoch

    Jelenie rezne na šampiňónoch

kuk