Dusený zajac na čerstvých hubách

2018-01-10

Popis

Dusený zajac na čerstvých hubách. Vhodnou prílohou sú rôzne zeleninové šaláty, ktoré si každý zvolí podľa vlastnej chuti,

Ingrediencie

  • 1 ks zajac
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • rastlinný olej
  • 1 ks cibuľa
  • 200 g čerstvých húb
  • mletá červená paprika
  • drvená rasca
  • voda
  • 2 ks mladé cibuľky

Postup

Krok 1

Očisteného a umytého zajaca rozporciujeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu posekanú nadrobno a očistené huby pokrájané na plátky, všetko spolu opražíme, posypeme mletou červenou paprikou a drvenou rascou, podlejeme vodou a prikryté udusíme do mäkka. Podávame posypané očistenými mladými cibuľkami pokrájanými nadrobno. Vhodnou prílohou sú rôzne zeleninové šaláty, ktoré si každý zvolí podľa vlastnej chuti, pričom treba pamätať na vhodnosť kombinácie s hlavnou živočíšnou skupinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2018
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2019

Podobné recepty:
  • Fazuľkový prívarok na kyslo

    Fazuľkový prívarok na kyslo

  • Rebierka z diviaka na rošte

    Rebierka z diviaka na rošte

  • Kapustová polievka s rajčiakovým pretlakom

    Kapustová polievka s rajčiakovým pretlakom

kuk