Zajac dusený na zelenine

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 zajac, soľ, rastlinný olej, 2 mrkvy, 1 petržlen, polovica zeleru, 1 cibuľa, celé čierne a nové korenie, bobkový list, tymian, nadrobno posekaná zelerová vňať

Postup

Krok 1

Zajaca očistíme, umyjeme a osolíme. Do rozohriateho rastlinného oleja vložíme pripraveného zajaca, očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu posekanú nadrobno a opražíme. Potom pridáme celé čierne a nové korenie, bobkový list a tymian, podlejeme vodou, prikryjeme a udusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou čerstvou zelerovou vňaťou. Vhodnou prílohou môže byť hlávkový šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1884
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1885

Podobné recepty:
  • Jarabica na burgundský spôsob

    Jarabica na burgundský spôsob

  • Pečené stehno z diviaka

    Pečené stehno z diviaka

  • Polievka z jarnej zeleniny

    Polievka z jarnej zeleniny

kuk