Sedliacka mäsová roláda (vtáci z bôčiku)

2015-09-29

Ingrediencie

  • Chudý bôčik, horčicu, soľ, mleté čierne korenie, worcesterskú omáčku. Na plnku kyslú kapustu, cibuľu, údenú slaninu, rajčiny.

Postup

Krok 1

Bôčik nakrájame na plátky, ktoré naklepeme, potrieme horčicou, osolíme, okoreníme, pokvapkáme worcesterskou omáčkou. Plnku pripravíme z kapusty, ktorú ešte pokrájame, opečieme na cibuľke so slaninkou a pridáme čerstvé rajčiny. Plnku poukladáme na plátky z bôčika, ktoré zvinieme a zapečieme v rúre do mäkka. Pred dopečením môžeme podliať bielym vínom. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1009
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1010

Podobné recepty:
  • Fazuľový guláš s mäsom

    Fazuľový guláš s mäsom

  • Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

    Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

  • Pošírovaná bravčová panenka

    Pošírovaná bravčová panenka

kuk